Zhodnocení nabídky kulturních akcí ve vybraných městech - Kabelková, Magdalena; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Havlová, Lenka (2013)
Tématem této bakalářské práce je kulturní nabídka akcí dvou vybraných měst -- Ivančic a Jindřichova Hradce, která je zajišťována organizacemi zřízenými městem. Konkrétně se tato práce také věnuje nejvýznamnějším městským kulturním akcím. Cílem práce je poukázat na dobré praktiky při zajišťování a organizaci těchto akcí, které by mohly být mezi městy přenositelné, a dále jsou výstupem doporučení, co zlepšit nebo změnit na kulturní nabídce akcí a vybrané akci města. Teoretická část je zaměřena na důležitost kultury, městského marketingu a marketingového mixu, více je rozpracován marketingový mix komunikační a event marketing. V praktické části jsou představeni hlavní poskytovatelé kulturního vyžití zřízení vybranými městy, a dále jsou zde uvedeny výsledky dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: kulturní akce; event marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cultural events; event marketing; bachelor's theses