Celoživotní vzdělávání v oblasti informatiky, srovnání možností na vybraných vysokých školách - Zimrmanová, Lenka; Benáčanová, Helena, 1947-; Kunstová, Renata, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá stále aktuálním tématem celoživotního vzdělávání a jeho využitím v oblasti informatiky. Práce je rozdělena na dvě části. V první teoretické části se zaměřuji na definování pojmů vzdělávání a celoživotního vzdělávání. Dále vymezuji formy i strategie celoživotního vzdělávání a legislativu s ním spjatou. V druhé praktické části se zabývám samotným srovnáním možností celoživotního vzdělávání v informatice. Srovnání budu provádět v rámci vybraných nejvýznamnějších vysokých škol, poskytujících celoživotní vzdělávání v oblasti informatiky podle předem stanovených charakteristik. Hlavním přínosem mé práce má být ucelená představa o možnostech studijních programů v rámci informatiky z hlediska celoživotního vzdělávání a jejich vzájemné porovnání.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses