Studie vybudování nové atraktivity cestovního ruchu - zvířecí farmy "Zajíček" - Zdenková, Karolína; Jarolímková, Liběna; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je zpracování studie, která bude podkladem pro zpracování detailního podnikatelského plánu. Studie má také ověřit, zda je podnikatelský záměr prakticky realizovatelný. Teoretická část objasňuje základní problematiku cestovního ruchu s důrazem na subjekty s účastí na cestovním ruchu zaměřující se na chov zvířat. Aplikační část se zaměřuje na vlastní studii vybudování zvířecí farmy a její otevření pro veřejnost. Nedílnou součást tvoří také navržení marketingového mixu farmy a dále také analýza nákladů a výnosů, SWOT analýza a analýza rizik.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses