Analýza tvorby produktov cestovného ruchu v meste Nitra - Jančovič, Jakub; Jarolímková, Liběna; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať ponuku produktov na trhu cestovného ruchu a následne navrhnúť nové produktové balíky. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Prvá časť je zameraná na výklad pojmov ako napríklad marketing v cestovnom ruchu, marketingový mix, produkt cestovného ruchu či destinácia cestovného ruchu. Praktickú časť tvorí analýza ponuky produktov a potenciálu rozvoja cestovného ruchu v meste Nitra doplnená o vlastný dotazníkový prieskum. Záverom práce je vytvorenie niekoľkodňových produktových balíkov s cieľom zvýšenia priemernej dĺžky pobytu návštevníkov mesta.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses