12. pětiletý plán Číny reakce na hlavní výzvy pro čínskou ekonomiku - Černá, Michaela; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá 12. pětiletým plánem Čínské lidové republiky, který probíhá v letech 2011 - 2015. Hlavním cílem práce je zhodnocení tohoto plánu v kontextu silných, a zejména slabých stránek čínského hospodářství. Práce je rozdělena do tří kapitol. Kapitola první je teoretickým úvodem do problematiky hospodářské politiky a ekonomických systémů. Kapitola druhá se plně věnuje čínskému ekonomickému systému. Třetí kapitola se zaobírá konkrétně 12. pětiletým plánem a rozborem jeho vybraných bodů.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses