Podnikatelský plán a marketingová strategie vybrané společnosti - Čechová, Markéta (2013)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán a vypracovat marketingovou strategii pro firmu zabývající se pronájmem a prodejem svatebních a společenských šatů. Práce by měla podniku určit cíle, navrhnout konkrétní marketingovou strategii k jejich dosažení a vytvořit finanční plán. Teoretická část se zabývá definováním pojmů spojených s podnikáním, strukturou podnikatelského plánu a postupem sestavení marketingové strategie. V praktické části je poté vypracován konkrétní podnikatelský plán a marketingová strategie pro danou firmu, při čemž je vycházeno především z analýzy zákazníka, analýzy konkurence a z vývoje na trhu.