Podnikatelský plán a marketingová strategie vybrané společnosti - Čechová, Markéta; Průša, Přemysl, 1980-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán a vypracovat marketingovou strategii pro firmu zabývající se pronájmem a prodejem svatebních a společenských šatů. Práce by měla podniku určit cíle, navrhnout konkrétní marketingovou strategii k jejich dosažení a vytvořit finanční plán. Teoretická část se zabývá definováním pojmů spojených s podnikáním, strukturou podnikatelského plánu a postupem sestavení marketingové strategie. V praktické části je poté vypracován konkrétní podnikatelský plán a marketingová strategie pro danou firmu, při čemž je vycházeno především z analýzy zákazníka, analýzy konkurence a z vývoje na trhu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses