Komparace cestovního ruchu Francie a České republiky - Kovaříková, Petra; Petrů, Zdenka, 1953-; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Balářská práce se zaměřuje na porovnání dvou odlišných trhů cestovního ruchu - Francie a České republiky. Cílem práce je na základě uvedené charakteristiky cestovního ruchu České republiky a Francie porovnat základní ukazatele a vyhodnotit, zda by Česká republika byla schopna alespoň v nějakém ohledu Francii konkurovat. První kapitola vymezuje základní pojmy cestovního ruchu. Druhá kapitola charakterizuje situaci v každé zemi zvlášť a následně zmíněné informace porovnává.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses