Stomatologická péče v Jindřichově Hradci - Hrebíková, Kateřina (2013)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou poskytování stomatologické péče ve vybrané lokalitě, kterou je Jindřichův Hradec. Cílem této práce je na základě výsledků průzkumu zrealizovaného mezi místními zubními lékaři provést situační analýzu stomatologické péče. V případě odhalení jejích nedostatků či potencionálních hrozeb bude navrženo vhodné řešení