Stomatologická péče v Jindřichově Hradci - Hrebíková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav; Votrubová, Blanka (2013)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou poskytování stomatologické péče ve vybrané lokalitě, kterou je Jindřichův Hradec. Cílem této práce je na základě výsledků průzkumu zrealizovaného mezi místními zubními lékaři provést situační analýzu stomatologické péče. V případě odhalení jejích nedostatků či potencionálních hrozeb bude navrženo vhodné řešení
Vedoucí práce: Miroslav Jankůj
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: stomatologická péče; demografická statistika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; stomatological care; vital statistics; master's theses