Ochrana spotřebitele se zaměřením na reklamu - Trávníčková, Eva (2013)
Téma ochrany spotřebitele je velmi aktuální, obzvláště ve spojení s reklamou. První kapitola nás uvádí do tématiky vymezením základních pojmů jako spotřebitel a jeho ochrana, reklama, její historie a typologie a současné trendy.Ve druhé kapitole jsou nastíněny nejčastěji řešené typy reklam a na příkladech ukázána konkrétní rozhodnutí. Poslední kapitola nám představuje orgány a instituce, které dozorují odvětví reklamy a možnosti řešení spotřebitelských sporů.