Ochrana spotřebitele se zaměřením na reklamu - Trávníčková, Eva; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vít, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Téma ochrany spotřebitele je velmi aktuální, obzvláště ve spojení s reklamou. První kapitola nás uvádí do tématiky vymezením základních pojmů jako spotřebitel a jeho ochrana, reklama, její historie a typologie a současné trendy.Ve druhé kapitole jsou nastíněny nejčastěji řešené typy reklam a na příkladech ukázána konkrétní rozhodnutí. Poslední kapitola nám představuje orgány a instituce, které dozorují odvětví reklamy a možnosti řešení spotřebitelských sporů.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses