Internetové obchodování - Veselková, Zdeňka (2013)
Bakalářská práce se zabývá internetovým obchodováním. Nejprve se věnuje objasnění základních pojmů týkajících se internetu a samotného internetového obchodování a dále pramenům práva pro oblast internetu. Samostatné kapitoly jsou vyčleněny elektronickým smlouvám, kde se práce věnuje analýze této problematiky, a spotřebitelským smlouvám, které kapitolu elektronických smluv doplňují. V závěru bakalářská práce popisuje orgány mající dohled nad oblastí internetu a provádí rozbor hlavních problémů vznikajících při nákupu přes internet na základě platné legislativy.