Internetové obchodování - Veselková, Zdeňka; Hásová, Jiřina, 1954-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá internetovým obchodováním. Nejprve se věnuje objasnění základních pojmů týkajících se internetu a samotného internetového obchodování a dále pramenům práva pro oblast internetu. Samostatné kapitoly jsou vyčleněny elektronickým smlouvám, kde se práce věnuje analýze této problematiky, a spotřebitelským smlouvám, které kapitolu elektronických smluv doplňují. V závěru bakalářská práce popisuje orgány mající dohled nad oblastí internetu a provádí rozbor hlavních problémů vznikajících při nákupu přes internet na základě platné legislativy.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses