Farmářské trhy jako forma prodeje lokálních produktů - Pacltová, Pavlína; Průša, Přemysl, 1980-; Blažková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce "Farmářské trhy jako forma prodeje lokálních produktů" si klade za cíl zjistit prostřednictvím marketingového výzkumu, jaké je povědomí spotřebitelů o možnostech nákupu lokálních potravin, a jaké jsou postoje těchto spotřebitelů zejména k farmářským trhům. Na základě výsledků tohoto výzkumu bude určen charakteristický zákazník farmářských trhů. První část teoreticky vymezuje problematiku lokálních potravin a způsobu prodeje těchto potravin s důrazem na farmářské trhy. V druhé, praktické části se věnuji vlastnímu šetření, které se zabývá problematikou farmářských trhů a postojů spotřebitelů k těmto trhům. V závěru práce uvedu návrhy a doporučení pro marketing a komunikaci farmářských trhů, které vyplynou z analýzy výsledků vlastního šetření a z poznatků, které jsem získala během zpracování práce.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses