Event marketing v oblasti IT - Pospíšilová, Hana; Průša, Přemysl, 1980-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou organizace eventů v oblasti informačních technologií. Teoretická část shromažduje obecné poznatky o event marketingu a trendech v oblasti IT. Praktická část pak analyzuje vybranou sérii vzdělávacích seminářů, organizovaných autorkou práce, vyhodnocuje spokojenost účastníků se semináři, dále pak komunikační a prodejní efekt na firmu. Práce si klade za cíl doporučit vhodné postupy pro organizaci při přípravě a organizaci podobných eventů, s využitím poznatků z teoretické části a analyzovaných dat z části praktické.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses