Marketingová strategie značky Opel - Kouřilová, Nela; Průša, Přemysl, 1980-; Fuller, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V této práci se budu zabývat marketingovou strategií značky Opel. Cílem této práce je analýza vnímání této značky na českém trhu, přičemž si kladu za primární cíl této práce navrhnout řešení pro odstranění slabých stránek této značky. V první části se zaměřím na teorii jednotlivých složek marketingové strategie. Marketingové koncepce, marketingový plán, mix a jednotlivé části marketingové komunikace zde budou rozebrány. V druhé části práce je popsáno působení značky Opel na českém trhu a její hlavní milníky v historii, společně s její rolí na českém trhu. Je zde provedena také analýza současného stavu automobilového trhu v České Republice. Pomocí provedeného rozboru několika výsledků z provedených výzkumů, díky kterým jsou navržena řešení pro jeho zlepšení. V třetí části je zanalyzována marketingová strategie značky a jednotlivé složky marketingového mixu. Závěrečná část obsahuje několik návrhů pro zlepšení slabých stránek marketingové strategie této značky.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses