Praha jako kulturní značka - Pýchová, Barbora; Tyslová, Irena; Dianová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce "Praha jako kulturní značka" se věnuje významu jména města Prahy ve světě a jakým způsobem se Praha prezentuje. Zaměřuje se také na její vizuální identitu a logo, kterým je na začátku práce věnována i obecná část a uvedení do celé problematiky. V druhé části práce je zpracován projekt "Prague's letters", který ukazuje možnost nové formy propagace jména Prahy ve světě.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses