Marketingová stratégia firmy L'Oréal - Petrovková, Zuzana; Průša, Přemysl, 1980-; Čermák, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Témou mojej práce je marketingová stratégia konkrétnej značky spoločnosti L'Oréal, ktorá spadá do divízie profesionálnych produktov. Cieľom práce je analýza uvedenia novej produktovej rady Kérastase Cristalliste na trh vrátane vlastných doporučení a návrhov pre zlepšenie tohto procesu do budúcnosti. Obsah práce chce spoločnosti L'Oréal poskytnúť nezávislý pohľad na ich marketingovú stratégiu a postup pri segmentácii cieľových spotrebiteľov na príklade vybranej produktovej rady.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses