Veřejné dražby nemovitostí - Laurinová, Denisa (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnými dražbami nemovitostí. Hlavním cílem této práce je podat čtenáři ucelený přehled o fungování veřejných dražeb nemovitostí. V bakalářské práci jsou zahrnuty základní pojmy, náležitosti a dokumenty spojené s veřejnými dražbami nemovitostí. Týká se dražeb dobrovolných i nedobrovolných. Práce také zmiňuje výhody a nevýhody těchto dražeb a pletichy, vyskytující se během veřejných dražeb.