Veřejné dražby nemovitostí - Laurinová, Denisa; Neděla, Radek; Pastorčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnými dražbami nemovitostí. Hlavním cílem této práce je podat čtenáři ucelený přehled o fungování veřejných dražeb nemovitostí. V bakalářské práci jsou zahrnuty základní pojmy, náležitosti a dokumenty spojené s veřejnými dražbami nemovitostí. Týká se dražeb dobrovolných i nedobrovolných. Práce také zmiňuje výhody a nevýhody těchto dražeb a pletichy, vyskytující se během veřejných dražeb.
Vedoucí práce: Radek Neděla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses