Analýza nemocenských dávek v krajích ČR v letech 2000-2011 - Jánišová, Pavla; Maaytová, Alena; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nemocenských dávek na území krajů České republiky v letech 2000-2011. V uvedené době proběhly v rámci nemocenského pojištění mnohé legislativní změny. Hlavním cílem bakalářské práce je tyto změny zhodnotit z pohledu dopadu na počet případů pracovní neschopnosti. První část je zaměřena na vymezení teoretických pojmů, druhá část je věnována samotné analýze dat.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses