Internetové aukce jejich právní aspekty - Šimková, Marika; Neděla, Radek; Pastorčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce je zaměřená na zmapování možností, které nabízejí internetové aukce. Je rozdělena do dvou větších celků. První část práce se zabývá úvodem do problematiky aukcí včetně definice samotného pojmu, historického přehledu a popisem v praxi nejužívanějších typů aukcí. Druhá část je zaměřena na vazby internetových aukcí s jednotlivými právními odvětvími. Cílem této práce je poskytnout ucelený přehled o internetových aukcích, především v České republice, z právního úhlu pohledu. Měla by čtenářům nabídnout základní fakta a podněty k zlepšení právní úpravy tohoto ekonomického mechanismu.
Vedoucí práce: Radek Neděla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses