Marketingová strategie franchisingového řetězce Ambiente - Podskalská, Martina (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie gastronomického franchisingového řetězce Ambiente. První část práce je věnována teoretickému vymezení pojmů marketing a franchisng. Praktická část poté aplikuje získané poznatky na konkrétní případ restaurací Ambiente. Cílem práce je vyhodnocení vlivu franchisingu na marketingovou strategii tohoto řetězce a navržení změn, které by pomohly stávající marketingovou strategii vylepšit.