Marketingová strategie franchisingového řetězce Ambiente - Podskalská, Martina; Chylíková, Hana, 1953-; Berglová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie gastronomického franchisingového řetězce Ambiente. První část práce je věnována teoretickému vymezení pojmů marketing a franchisng. Praktická část poté aplikuje získané poznatky na konkrétní případ restaurací Ambiente. Cílem práce je vyhodnocení vlivu franchisingu na marketingovou strategii tohoto řetězce a navržení změn, které by pomohly stávající marketingovou strategii vylepšit.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses