Bankopojištění na příkladě Běloruska - Belausava, Aliaksandra (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá pojmem bankopojištění, což je interakce bank a pojišťoven. Cílem této práce je odhalení a analyzování konceptu bankopojištění se zaměřením na Bělorusko. První část práce je věnována studiu teoretických aspektů bankopojištění a rozboru forem bankopojišťovacích produktů. Východiskem pro druhou kapitolu je analýza vývoje bankopojištění v zahraničí a v Běloruské republice. Třetí kapitola popisuje možné perspektivy rozvoje bankopojištění v Běloruské republice. Praktická část je podpořená výsledky výzkumů Běloruské asociace pojistitelů a Asociace běloruských bank.