Bankopojištění na příkladě Běloruska - Belausava, Aliaksandra; Ducháčková, Eva, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá pojmem bankopojištění, což je interakce bank a pojišťoven. Cílem této práce je odhalení a analyzování konceptu bankopojištění se zaměřením na Bělorusko. První část práce je věnována studiu teoretických aspektů bankopojištění a rozboru forem bankopojišťovacích produktů. Východiskem pro druhou kapitolu je analýza vývoje bankopojištění v zahraničí a v Běloruské republice. Třetí kapitola popisuje možné perspektivy rozvoje bankopojištění v Běloruské republice. Praktická část je podpořená výsledky výzkumů Běloruské asociace pojistitelů a Asociace běloruských bank.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses