Navržení efektivních POS materiálů pro značku Jim Beam - Pazelskyi, Pavlo; Koudelka, Jan; Kouřil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je vytvoření souboru důležitých atributů a vlastností POS materiálů pro značku Jim Beam v ON-trade distribučním kanálu na základě analýzy klíčových segmentů stávajících a potenciálních zákazníků této značky a propojení se základy in-store komunikací v příslušných distribučních kanálech. V teoretické části práce jsou popsány základy segmentace trhu, význam segmentace pro marketingového manažera, použití v praxi. Následně je popsána in-store komunikace, její problematika a moderní techniky použití a hlavně propojení se segmentací trhu. Praktická část této práce se skládá z analýzy významných segmentů zákazníků a jejich chování, zvyků, míst a způsobů konzumací tvrdých alkoholických nápojů. Na základě face to face rozhovorů s pracovníky barů, klubů a restaurací a také pozorování v podnicích jsou zjištěny moderní způsoby in-store komunikací v ON-trade kanálech a také současné používání POS materiálů. Tyto informace jsou využity jako základ pří sestavování souboru efektivních a důležitých atributů POS materiálů pro značku Jim Beam.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses