Diplomatický protokol - Lukovicsová, Nicola; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce s rozšířeným názvem "Společenské chování, obchodní a diplomatický protokol jako nová kapitola jednotné protokolární praxe v České republice" se zaměřuje na problematiku chybějící kapitoly o etiketě a společenských způsobech v jednotné protokolární praxi v České republice. Cíl této práce je převážně rozšířit a prohloubit znalosti o etiketě mezi diplomaty, obchodníky i laickou veřejnost a upozornit na nedostatky v jednotné protokolární praxi ČR. První kapitola se zaměřuje na protokolární praxi Ministerstva zahraničních věcí ČR. Hlavní část práce pak rozvádí teorii a praxi písemného a osobního styku, oblékání a stolování.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses