Manažerské uchopení účelné propagace práce vybraných středních a vysokých uměleckých škol v ČR - Suchánková, Veronika; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je nastínit propagační aktivity vybraných středních a vysokých uměleckých hudebních škol a na základě zjištění o jejich činnosti v této oblasti vypracovat návrh zlepšení propagace Pražské konzervatoře. Nejprve se práce věnuje struktuře hudebního vzdělávání v České republice, po něm následuje popis vzorku vybraných středních a vysokých uměleckých škol. Po této části přichází část výzkumná, která se zaměřuje na zkoumání propagace jednotlivých škol v oblasti koncertní činnosti - srovnání počtu koncertů a představení s kulturní nabídkou daného města, ve kterém se škola nachází, úspěchům v národních i mezinárodních soutěžích, a jiným projektům a aktivitám, kterým se školy věnují a pomocí nichž se prezentují. Závěrečnou částí práce je návrh zlepšení propagace Pražské konzervatoře.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses