Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Šusták, Michal (2013)
Tato práce se zabývá rozhodovacími procesy ve vybrané firmě. Vybraným rozhodovacím procesem je optimalizace sběrné služby v pobočce spediční společnosti. V teoretické části jsou uvedeny teoretické základy manažerského rozhodování, metody a nástroje. Součástí teoretické části je také teorie řízení dopravy a zasílatelství, která manažerovi slouží jako základ potřebný k rozhodování. V praktické části je popsán rozhodovací problém a provedena analýza sběrné služby pobočky dané společnosti