Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Šusták, Michal; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibyl, Vladimír (2013)
Tato práce se zabývá rozhodovacími procesy ve vybrané firmě. Vybraným rozhodovacím procesem je optimalizace sběrné služby v pobočce spediční společnosti. V teoretické části jsou uvedeny teoretické základy manažerského rozhodování, metody a nástroje. Součástí teoretické části je také teorie řízení dopravy a zasílatelství, která manažerovi slouží jako základ potřebný k rozhodování. V praktické části je popsán rozhodovací problém a provedena analýza sběrné služby pobočky dané společnosti
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: rozhodování; operační management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; operations management; bachelor's theses