Vnitřní kontrolní systém a oběh účetních dokladů ve společnosti XY s. r. o. - Havlová, Jana; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce je zaměřena na kontrolní systém v účetnictví, jehož prostřednictvím stále častěji dochází k podvodům. Důraz je kladen především na dlouhodobý majetek, interní směrnice, inventarizaci a oběh účetních dokladů. Pro ilustraci jsou uvedeny vzory a příklady z praxe. Část práce je o ochraně majetku podnikatelů před zaměstnanci. Správný systém kontroly může podvod včas zarazit nebo zmírnit jeho dopady. Vnitřní kontrolní systém není v české legislativě pro podnikatele definován. Záleží na podnikateli, jaké prvky kontroly využije.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses