Dopad novely loterijního zákona na existenci pokerových klubů - Malý, Vratislav (2013)
Práce je zaměřena na popis stávající situace na trhu pokerových klubů. Teoretická část se zabývá vysvětlením ekonomických procesů uvnitř pokerového klubu a kasina. Jsou zde vysvětleny dva různé typy hraní pokeru - turnajové hry a cash game. V praktické části lze nalézt aplikaci možných změn v zákoně na fungování ekonomiky vybraných pokerových klubů. V praktické části je také provedena komparace jednotlivých pokerových klubů a posouzení životaschopnosti těchto podnikatelských subjektů po prosazení podmínek v připravované změně zákona.