Dopad novely loterijního zákona na existenci pokerových klubů - Malý, Vratislav; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952- (2013)
Práce je zaměřena na popis stávající situace na trhu pokerových klubů. Teoretická část se zabývá vysvětlením ekonomických procesů uvnitř pokerového klubu a kasina. Jsou zde vysvětleny dva různé typy hraní pokeru - turnajové hry a cash game. V praktické části lze nalézt aplikaci možných změn v zákoně na fungování ekonomiky vybraných pokerových klubů. V praktické části je také provedena komparace jednotlivých pokerových klubů a posouzení životaschopnosti těchto podnikatelských subjektů po prosazení podmínek v připravované změně zákona.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: poker; loterie; sázkové hry; management [obor dipl. práce]; Asociace českého pokeru; loterijní zákon; diplomové práce; poker; lotteries; betting; master's theses