Zakladatelský finanční projekt - Nové taneční studio na Kladně - Krausová, Liliana (2013)
Cílem bakalářské práce s názvem ,,Zakladatelský finanční projekt - Nové taneční studio na Kladně" je vytvoření podrobného finančního a marketingového plánu k nově vznikajícímu tanečnímu studiu Dance4Life a na základě výpočtů dokázat, že je vhodné do podniku investovat. V teoretické části jsou definovány základní termíny, analýzy a výpočty, které jsou k sestavení plánu potřebné. V praktické části jsou pak konkretizovány postupy pro sestavení plánu přímo na podnik a dochází k samotnému vytvoření a vyčíslení projektu. V závěrečné části práce dochází k celkovému zhodnocení zjištěných výsledků a samotnému posouzení, zda je vhodné do nového tanečního studia investovat a zda se dá předpokládat, že bude do budoucna prosperovat.