Vzdělávání pracovníků ve firmě - Benešová, Barbora (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá vzdělávacím systémem v divizi Aon Risk Solutions společnosti Aon Central and Eastern Europe a.s. První tři kapitoly práce obsahují teoretický základ pro vzdělávání ve firmě. V praktické části práce je analyzován současný systém vzdělávání této divize. Na základě provedené analýzy jsou zjištěny silné a slabé stránky vzdělávání v této divizi a předloženy návrhy na řešení nedostatků ve vzdělávacím systému.