Vzdělávání pracovníků ve firmě - Benešová, Barbora; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá vzdělávacím systémem v divizi Aon Risk Solutions společnosti Aon Central and Eastern Europe a.s. První tři kapitoly práce obsahují teoretický základ pro vzdělávání ve firmě. V praktické části práce je analyzován současný systém vzdělávání této divize. Na základě provedené analýzy jsou zjištěny silné a slabé stránky vzdělávání v této divizi a předloženy návrhy na řešení nedostatků ve vzdělávacím systému.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses