Postavení kempu v ubytovacím sektoru cestovního ruchu - Borovičková, Kateřina (2013)
Práce podrobně zkoumá specifika kempu jako ubytovacího zařízení, definuje charakteristické znaky, jimiž se kemp liší od ostatních typů ubytování. Pozice kempu je analyzována na základě tří hledisek - marketingovém mixu, statistickém srovnání a SWOT analýze.