Postavení kempu v ubytovacím sektoru cestovního ruchu - Borovičková, Kateřina; Indrová, Jarmila; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce podrobně zkoumá specifika kempu jako ubytovacího zařízení, definuje charakteristické znaky, jimiž se kemp liší od ostatních typů ubytování. Pozice kempu je analyzována na základě tří hledisek - marketingovém mixu, statistickém srovnání a SWOT analýze.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses