Analýza prezentačních tiskovin v recepcích pražských hotelů - Fliegerová, Helena (2013)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit, jak jsou česká krajská a další turisticky významná města prezentována v recepcích pražských hotelů. Úkolem této práce je zhodnotit kvalitu a četnost tištěných prezenčních materiálů týkajících se jednotlivých měst. Na základě zjištěných údajů bude vypracován návrh vhodného způsobu prezentace města Plzeň v pražských hotelech.