Analýza prezentačních tiskovin v recepcích pražských hotelů - Fliegerová, Helena; Jarolímková, Liběna; Štěpánová, Kristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit, jak jsou česká krajská a další turisticky významná města prezentována v recepcích pražských hotelů. Úkolem této práce je zhodnotit kvalitu a četnost tištěných prezenčních materiálů týkajících se jednotlivých měst. Na základě zjištěných údajů bude vypracován návrh vhodného způsobu prezentace města Plzeň v pražských hotelech.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses