Personální marketing - Knotková, Jana (2013)
Diplomová práce popisuje personální marketing, jeho cílové skupiny, nástroje a budoucí vývoj. Dále se zaměřuje na zaměstnavatelskou pověst a budování značky. Praktická část představuje Tesco, popisuje, jak pečuje o svou zaměstnavatelskou pověst a jak spolupracuje se studenty vysokých škol. Dále poskytuje výsledky výzkumu zaměřeného na očekávání a postoje studentů a absolventů VŠ ohledně prvního zaměstnání na plný úvazek a jejich vnímání Tesco jako zaměstnavatele. Cílem práce je vytvoření nové strategie personálního marketingu společnosti a modelu personálního marketingu.