Personální marketing - Knotková, Jana; Stříteský, Marek; Šmotková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce popisuje personální marketing, jeho cílové skupiny, nástroje a budoucí vývoj. Dále se zaměřuje na zaměstnavatelskou pověst a budování značky. Praktická část představuje Tesco, popisuje, jak pečuje o svou zaměstnavatelskou pověst a jak spolupracuje se studenty vysokých škol. Dále poskytuje výsledky výzkumu zaměřeného na očekávání a postoje studentů a absolventů VŠ ohledně prvního zaměstnání na plný úvazek a jejich vnímání Tesco jako zaměstnavatele. Cílem práce je vytvoření nové strategie personálního marketingu společnosti a modelu personálního marketingu.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses