Růst firmy Navečer s.r.o. - Schwarz, Jiří; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce pojednává o růstu firmy Navečer.cz. První kapitola se zabývá teoretickými východisky, které jsou předpokladem pro úspěšný růst firmy. Patří zde podnikatelské prostředí, modely růstu firmy, proces implementování změn a organizační struktura malého podniku. Druhá kapitola analyzuje firmu od startu až do současné doby. Důraz je kladen na podnikatelský plán, marketingově obchodní strategii, rozdělení kompetencí a dosavadní expanzi. Třetí kapitola přidává praktická řešení nalezených problémů a doporučení pro další růst v oblasti obchodního modelu, lidských zdrojů, systému práce a expanze. Závěrem jsou popsána rizika, která mohou být překážkou v implementaci řešení a růstu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses