Výběr pracovníků do firmy - Kouřimská, Klára; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce "Výběr pracovníků do firmy" je čtenáře seznámit s problematikou přijímacího procesu z teoretického hlediska, analyzovat stávající situaci a definovat postupy, které jsou používány ve vybrané společnosti TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Práce je rozdělena do dvou základních částí - teoretické a praktické. Teoretická část práce se zabývá základním vymezením pojmů týkajících se celého přijímacího procesu, vysvětlením a popsáním jeho jednotlivých fází. V praktické části jsou následně aplikovány do praxe procesy definované v první části práce. Výsledkem praktické části práce jsou pak vlastní doporučení na změny pro zefektivnění všech činností personálního oddělení vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses