Marketingová kampaň společnosti AB Studio - Bendlová, Kateřina (2013)
Tématem mé bakalářské práce je marketingová kampaň společnosti AB Studio. Cílem práce bylo navrhnutí marketingové kampaně na nový produkt společnosti CADKON+, který je inovací původního produktu CADKON. Práce je rozdělena do třech částí. První část se zabývá charakteristice marketingu obecně. Druhá část se věnuje společnosti AB Studio, její historii, produktům, konkurenci a zprostředkovatelům. Třetí a stěžejní část pojednává o návrhu marketingové kampaně.