Marketingová kampaň společnosti AB Studio - Bendlová, Kateřina; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tématem mé bakalářské práce je marketingová kampaň společnosti AB Studio. Cílem práce bylo navrhnutí marketingové kampaně na nový produkt společnosti CADKON+, který je inovací původního produktu CADKON. Práce je rozdělena do třech částí. První část se zabývá charakteristice marketingu obecně. Druhá část se věnuje společnosti AB Studio, její historii, produktům, konkurenci a zprostředkovatelům. Třetí a stěžejní část pojednává o návrhu marketingové kampaně.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses