CSR ve společnosti TESCO - Kholová, Pavla (2013)
Diplomová práce se zabývá CSR v mezinárodní společnosti Tesco, která působí i na českém trhu. V práci je porovnán koncept, který je aplikován ve Velké Británii (mateřské zemi) a v České republice. Pozornost je zaměřena i na prodejnu v Jaroměři, která je propagována jako první prodejna s nulovou uhlíkovou stopou v kontinentální Evropě.