CSR ve společnosti TESCO - Kholová, Pavla; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá CSR v mezinárodní společnosti Tesco, která působí i na českém trhu. V práci je porovnán koncept, který je aplikován ve Velké Británii (mateřské zemi) a v České republice. Pozornost je zaměřena i na prodejnu v Jaroměři, která je propagována jako první prodejna s nulovou uhlíkovou stopou v kontinentální Evropě.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses